Η Fresh Trends δημιουργήθηκε το 2004 στην Αθήνα από την ιδέα της Αλεξάνδρας Ραζή να προσφέρει στην ελληνική αγορά, ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ που ο πελάτης χονδρικής δεν μπορεί να βρει αλλού και συγχρόνως δεν χρειάζεται να περιμένει για να τα αποκτήσει.

Φιλοσοφία της εταιρείας από την ημέρα ίδρυσής της μέχρι σήμερα είναι να προτείνει στη γυναίκα που ξέρει και θέλει να ξεχωρίζει, προτάσεις που τονίζουν την προσωπικότητά της και ενδυναμώνουν τη μοναδικότητά της. Κι αυτό το επιτυγχάνει, ανακαλύπτοντας συνεχώς διεθνείς οίκους και σχεδιαστές μόδας με σκοπό να φέρουν την ανανέωση στις τάσεις της αγοράς.

Αξιοποιώντας το σύστημα πώλησης PRONTO MODA, η Fresh Trends κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί στην Ελλάδα και την Κύπρο, ως πρωτοπόρος στη διάθεση ενδύματος. Με διορατικότητα και διαίσθηση, εντοπίζει στην ευρωπαϊκή αγορά υποσχόμενους οίκους οι οποίοι γρήγορα γίνονται περιζήτητοι, αφού καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς με εγγυημένη επιτυχία.

Η επιλογή των συλλογών γίνεται προσεκτικά για να εξυπηρετηθούν οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της και εξασφαλίζουν ένα τέλειο μίγμα δημιουργικού και πρωτοπόρου στιλ.

Η Fresh Trends και οι συλλογές της έχουν παρουσιαστεί στα περιοδικά με τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες όπως το In Style, Madame Figaro, Mirror, Vogue, Elle, Glamour, Marie Claire, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές.